مشاوره حقوقی رایگان - شنود

با سلام من چند مدت پیش تصادف کردم و طرف مقابل مقصر بود و چون ماشین من نو بود تقاضای افت کردم و طرف بعد از دریافت اظهارنامه به شماره من زنگ زده و فحاشی و تهدید کرده ولی من صداشو ضبط نکردم میشه با حکم از مخابرات صدای طرف رو در بیاریم یا نه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،می توانید تحت عنوان تهدید و فحاشی شکایت کنید و مدارک خود را ضمیمه کنید دادگاه بررسی و در صورت لزوم از طریق مخابرات پرینت مکالمات گرفته می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید تحت عنوان تهدید و فحاشی شکایت نمایید