مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

شخصی از من به جرم کلاهبرداری شکایت کرده بود بی دلیل بعد از روند دادسرا و اعتراض به رای دادسرا منع تعقیب من تایید شد، حالا میتونم از اون شخص اعاده حیثیت کنم؟؟ و میتونم متهمش کنم و چه قدر میتونم پیش برم و چه حکمی براش میزنند؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید شکایت کنید ولی اکثر پرونده های اینچنینی با منع تعقیب مواجه می شوند .

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
بله میتوانید با ارائه قرار منع تعقیب صادره به نفع خودتان علیه ایشان شکایت افترا مطرح نموده و اعاده حیثیت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سونیت شخص احراز نگردد پرونده بسته خواهد شد