مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق بعد از گذشت سه سال

بنده آذر سال 93در فروشگاه لباس مردونه مشغول بکار شدم شرایط کار در بوتیک مردانه جوری است که با فروشنده قراردادی بسته نمیشد و حرفی فروشنده مشغول به کار میشود و بعد از دوسال این فروشگاه به علت بدهی تعطیل و صاحب فروشگاه در پاساژی مشغول بکار شد و حقوق بنده را گفتم بعد از تموم شدن بدهی پرداخت میکند این فروشگاه در فروردین ماه 95 تعطیل شده حالا میخوام بدونم چگونه میشود بعد از گذشته این مدت طلب خود را گرفته اصلا امکان داره

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،از دو راه می توانی شکایت کنی یکی از طریق اداره کار و دیگری از طریق شورای حل اختلاف