مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن نفقه فرزند

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
بنده مدته حدود 5 ساله پیش از همسرم جدا شدم و بعد از حدود یکسال پس طلاق اقدام به شکایت برای نفقه دخترم کردم. سه سال اول ماهی 150 هزار تومان برای دخترم پرداخت میکرد تا به امسال که در اوایل سال بلاخره بعد از سه سال با طرح شکایت نفقه دختره 18 ساله ام را به 300هزار تومن افزایش دادند ولی این ماه که باید طبق روال همیشه دوازدهم هر ماه نفقه را پرداخت میکرد. ولی نفقه را پرداخت نکرده و بنده که خواهر همسر سابقم تماس گرفتم که ایشان گفتند هنوز برادرش حقوقی دریافت نکرده که نفقه دخترم را پرداخت کند. دوباره بعد از یک هفته صبر کردن دیدم باز هنوز نفقه به حسابم واریز نشده و دوباره با خواهرشان تماس گرفتم که این بار در جواب به من گفتند که برادران گفته نفقه نمیدهم و برو هر کاری از دستت بر می آید انجام بده. حالا من مانده ام چکار کنم و میدانم که ایشان پول برای پرداخت دارند و از روی قصد پرداخت نمیکند و اگر ندارد چطور همسر دیگر در اختیار کرده و زندگی میکند. و حتی برای هزینه پرداخت شکایت مشکل مالی دارم. لطفا ازتون عاجزانه خواهش میکنم راهی جلوی پای من بگذارید. من دو شیفت فروشندگیه لباس میکنم با ماهی یک میلیون و چهارصد و هشتصد هزار تومن آنرا بابت اجاره مسکن میدهم و ما باید فقط کمتر از سیصد هزار تومن زندگیمان را بگذرانیم چون برای رفت و آمد به سرکارم روزی چهار هزار تومان کرایه تاکسی بدهم. اینها را گفتم که متوجه احتیاج بیش از حد من و دخترم به این نفقه را بیشتر درک کنید. باز هم خواهش میکنم راهی به من نشان دهید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سلام شما رای گذشته که بابت نفقه دخترتون گرفتید را ببرید اجرای احکام همون شعبه وبرای نفقه پیگیری کنید نیاز به طرح دعوا مجدد نیست .