مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

زمینی از شخص خریداری کرده و اداره اوقاف مدعی شد زمین موقوفه است, بازپرس پرونده ادعای اوقاف را رد و سند شخص تایید شد. کارشناسان تک نفره و سه نفره دادگستری هم سند شخص را تایید کردند.. در حال حاضر ملک فک رهن نشده و شخص فروشنده حاضر به همکاری نیست. راهکار شما برای این مشکل چیست؟ هزینه وکالت این مورد چقدر می باشد؟

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام . همه چیز بستگی به قرارداد خرید شما با فروشنده دارد. اما اگر ملک به نام فروشنده ثبت شده باشد واگر سند به نام فروشنده باشد می توانید دعوی الزام به فک رهن و الزام به انتقال سند را در دادگاه طرح کنید.