مشاوره حقوقی رایگان - آیا پرونده کیفری تحت نظارت میتواند به استناد وقت فوق العاده ای مربوط به یک ماه قبل اکنون مختومه شود؟

در يك پرونده كيفري مربوط به يك شركت سهامي خاص در مرحله تحقيقات اوليه بازپرس در تاريخ ١٠ مرداد در وقت فوق العاده تصميم به ختم تحقيقات و قرار منع تعقيب به دليل فقدان ادله برای ادعاهای شاکی صادر نمود و سپس در اظهار نظر دادسرا راي وي نقض و خواستار ادامه تحقيقات و انجام استعلام از اداره ثبت شركتها گرديد و سپس وقت نظارت جهت آمدن پاسخ استعلام به طور مرتب تجديد ميشد و سپس پاسخ استعلام آمده مبني بر سهامدار بودن شاكي و صحت ادعاي وي و بازپرس ايندفعه بدليل عدم اعاده پرونده از اظهار نظر وقت نظارت را تجديد كرد در صورتي كه در روند پرونده در سايت درج نشده پرونده آيا اعاده شده است پرونده را مختومه نموده و سپس قرار نهايي را صادر كرده به استناد همان وقت فوق العاده اي كه در بالا اشاره كردم كه اولا بيشتر از ٤٠ روز از تاريخ آن ميگذرد قرار نهايي منع تعقيب به تاريخ امروز ابلاغ كرد در صورتيكه اين قرار صادره در اظهار نظر توسط داديار مربوطه در آن زمان بدلیل نقص تحقیقات نقض شده بود. آيا اين اقدام بازپرس قانوني است؟ بازپرس در صورتي كه پرونده را مقيد به وقت نظارت به منظور برگشت پرونده از اظهار نظر به تاريخ ٣٠ شهريور نموده بود نميبايست تصميم به ختم تحقيقات را ايندفعه به تاريخ كنوني و جديد در یک وقت فوق العاده و نظارت جدید انجام ميداد و نه به تاريخ ٤٠ روز پيش كه توسط مرجع اظهار نظر هم در آن زمان نقض شده و خواستار ادامه تحقیقات شده بودند و پرونده همچنان تحت نظارت بود و مختومه نگردیده بود؟ لازم به توضیح است پرونده مذکور اخیرا مختومه شده و قرار نهایی با استناد به آن وقت فوق العاده که در بالا ذکر شد به تاریخ 40 روز قبل از مختومه شدن پرونده بوده صادر گردیده است . با سپاس از وكلاي محترم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله امکان دارد مختومه بشود
شما میتوانید نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله بصورت فوق العاده رسیدگی وتصمیم اتخاذ میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله بصورت فوق العاده رسیدگی وتصمیم اتخاذ میگردد