مشاوره حقوقی رایگان - َابطال اقرارنامه رسمی دریافت مهریه

باسلام خانم بنده 4سال پیش اقرارنامه رسمی امضا کرده که تمام که یه اش را گرفته حالا رفته درخواست ابطال سند کرده در دادگاه باید چه بگویم ممنون از شما

پاسخ ها :

علی محمد صادقی جوزانی

علی محمد صادقی جوزانی :

صرف درخواست ابطال بدون طرح جهات ابطال نسبت به سند رسمی پذیرفته نیست

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

باید دلایل ایشون‌ بررسی بشه .صرفا با دانستن عنوان دادخواست بدون توضیح در مورد دلایل مطروحه نمیتوان مشاوره ی صحیح داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ایشان اثبات نماید که مهریه اخذ ننموده وشما نیز دلیل بر خلاف ادعای ایشان ارائه ندهید سند قابل ابطال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
صرف ادعا که دلیل نمی شود باید دید دلیلشان چه بوده است