مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شماره تلفن برای فرار از مراجع قانونی

سلام
همسر برادر من مدتی هست که برادر زاده ام را به شهری دور با دلایل و برهان های دروغین برده که به حساب خودش دست برادرم بهشون نرسه آدرسی که به دادگاه داده در واقع خودش زندگی نمیکند برادرش زندگی می کند خودش منزل رهن کرده از طرفی شماره تماسی که قبلا به اون ابلاغیه های قضایی ارسال میشد را هم سیم کارتش را سوزونده ودروغ ادعا می کنه که گم شد منم سوزوندم اگر ابلاغیه ای بخواد صادر بشه چجوری به ایشون ابلاغ میشه البته هنوز برای ما مسجل نشده قانون اجازه بهش داده که به اون شهر (دوران کودکیش)بره چون مامور بهزیستی به گفته ایشون گوش کرده و پرونده را از بهزیستی تهران به تبریز ارجاع داده بدون این که بهشون ثابت بشه که واقعا دادگاه بهش اجازه داده که میتونه بره به تبریز الان ماباید برای برگردوندن محل ملاقات به تهران چکار کنیم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چاره ای نیست که ادرس واقعی ایشان را پیدا وبه دادگاه معرفی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به‌هر حال تا زماتی که آدرس خود را در ثنا تغییر نداده به همان آدرس ابلاغ الکترونیکی میشود مگر او را مجهول المکان‌معرفی کنید و ابلاغ از طریق آگهی و درخواست ملاقات و تعیین محل و زمان ملاقات نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون اجازه دادگاه حق نداشته محل اقامت طفل را تغییر دهد مطابق ماده 40 از دادگاه خانواده که رای ملاقات را صادر کرده اقدام نمایید
ماده40 - هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی نفع و به دستور دادگاه صادرکننده رأی نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید ایشان را مجهول المکان معرفی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمان اعلام آدرس جدید، همان آدرس قبلی ملاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چاره جز اعلام آدرس یا مجهول المکان اعلام دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پدر باید دادخواست دستور موقت فوری ملاقات فرزندان را مطرح نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ان شخص را مجهول المکان اعلام کنید تا واردار به اعلام ادرس خود شود