مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تماس تلفنی با فرزندان مشترک

اینجانب دارای دو فرزند پسر 14 ساله و دخترم 7 ساله میباشم که نزد پدرشان زندگی میکنند طبق رای دادگاه قرار ملاقات از ساعت 2 بعد از ظهر روز چهارشنبه هرهفته تا 23 شب جمعه را گرفتم منتها بعد از صدور رای و گذشت حداقل یک ماه همسرم طی اظهارنامه اعلام کرد که بابت کار و مخارج زندگی به کلان شهر تهران میرود و برای دیدن بچها ادرس کلانتری محل سکونتشان را اعلام کرد با توجه به بعد مسافت و مشکلات دیسک کمر و شاغل بودن در شهرستان توان هر هفته به تهران رفتن و ملاقات فرزندانم را ندارم و پدرشان هم تحت هیچ شرایطی اجازه صحبت تلفنی بچه ها با من را نمیدهد آیا راهکاری قانونی جهت گرفتن مجوز از دادگاه برای مکالمه تلفنی با فرزندانم راممیتوانم بگیرم
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شرایط شما عوض شده می بایست از طریق دادگاه صادرکننده رای مجددا اقدام نمایید و شرایط جدید تعیین تکلیف گردد می توانید وکیل بگیرید و وکیل را از دادگاه تهرانی پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مطابق ماده 42 قانون حمایت از خانواده پدر حق چنین کاری را نداشته می توانید الزام مدر به بازگرداندن اطفال را بخواهید یا از دادگاه بخواهید تامین مناسب از زوج مبنی بر بازگرداندن در روزهای ملاقات از وی بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه دادگاه پیگیری کنید پدر چنین حقی ندارد.
حق تماس تلفنی نیز حق قانونی شما است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نباید بچه ها را از شهر محل زندگی شما خارج می نمود. از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق قانون حمایت خانواده پدر نمیتواند شما را از تماس تلفنی محروم کند و بهترین کار این است که با قاضی صادر کننده شفاهی صحبت و سپس لایحه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اجرای احکام مربوطه رجوع کنید، باید در همان مکان قبلی ملاقات صورت گیرد مگر طور دیگری تشخیص داده شود یا توافق گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق شعبه رسیدگی کننده پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر بچه ها حق چنین کاری را نداشته میتوانید به دادگاه صادر کننده رای مراجعه کنیدو الزام پدر به برگرداندن بچها را بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حق انتقال پچه ها را از محل زندگی مشترک قبلی ندارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پدر چنین حقی ندارد و باید در محلی که در رای تعیین شده فرزند را تحویل دهد به شعبه مربوطه مراجعه نمایید والزام وی به حاضر نمودن فرزندان مطابق رای را مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ مطابق ماده 42 قانون حمایت از خانواده می توانید الزام پدر به بازگرداندن اطفال را بخواهید یا از دادگاه بخواهید تامین مناسب از زوج مبنی بر بازگرداندن در روزهای ملاقات از ایشان بگیرند فلذا پدر حق چنین کاری را ندارد.