مشاوره حقوقی رایگان - جرائم اینترنتی و کلاهبرداری از طریق شماره کارت

سلام بنده در تاریخ 21 شهوریور 1400 در سایت درج آگهی کاری را دیدم که نیرو برای صرافی میگرفت و بخاطر مشکلات مالی پیام دادم و در صرافی ... احراز هویت کردم و با اون شخص شروع به همکاری کردم اما فقط به من هزینه میفرستاد که با اون ارز خریداری کند و بعد دو روز حساب من مسدود شد رفتم بانک و اخطاریه پلیس فتا اومده بود رفتم پلیس فتا اما گفت باید به پلیس فتای تهران زنگ بزنید و علتشو جویا بشید لطفا بگید من الان باید چیکار بکنم یعنی از طریق کارت من کلاهبرداری شده ؟ مبلغ 14 میلیون تقریبا واریز شده به حسابم که براشون به صرافی واریز کردم و از اون صرافی ارز خریداری کردن ؛ و بانک گفت احتمالا پولشویی و کلاهبرداری بوده و اینکه از شماره کارت من شکایت شده و باید مبلغ رو به شاکی بفرستم اما من مظنونم و نمیدونم چیکار بکنم خانوادمو در جریان گذاشتم و اینکه 19 سالمه و در فضای اینترنتی یکبار حساب قبلیمو هم هک کردن و حسابمو خالی کردن اما پیگیری نکردم و بعد یکماه این اتفاق افتاد که در صرافی فعالیت کردم لطفا لطفا بگید باید چی کارکنم و چی میشه !!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،فعلا باید منتظر شکایت مالباختها باشید،در صورت شکایت ازشما، شما شخص صراف را بعنوان کلاهبردار معرفی کنید تا از ایشان تحقیق کنند تا مشخص گردد گلاهبرداری توسط چه کسی انجام گرفته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما نگران نباشید
، حتما به پلیس فتا مراجعه نمایید و مشخص خواهد شد که شما کلاهبرداری نکردید ولی ممکن است شما به پرداخت 14 میلیون به شاکی محکوم بشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کاربر محترم در صورتیکه پاسخ ارائه شده توسط همکاران محترم نیاز به تشریح وتوضیحات بیشتر است میتوانید از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید