مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

اگه یه نفر کارت منو برده باشه و باهاش کلاهبرداری کرده باشه و کارت من مسدود شده و الان اون فرد فراری و برای من ابلاغیه اومده و حکم قضایی ... من باید برم کجاشکایت کنم...آیا من رو دستگیر میکنن...باید وکیل بگیرم!
پولی که ریختن در دوتا کارت من 200میلیون بوده....

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری مسول هستید و ممکن است مجرم نیز شناخته شوید
اری وکیل داشتین همیشه راهگشاست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصل بر مسولیت و مجرم بودن شماست به لحاظ اقدام مجرمانه صورت گرفته با کارت
وانگهی ؛باید عدم اطلاع اثبات گردد
با یک وکیل مشورت نموده و همراه شوید…

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در مرجع قضایی امکان دفاع از خود را دارید. در هر حال مراجعه به وکیل دادگستری مفید تر از اقدام شخص است

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

شما باید این موارد را اثبات نمایید وبار اثبات با شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مالک کارت و مسوول هستید حتما وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شخص کلاهبردار شکایت کنید.
شما نباید کارت خود را در اختیار دیگران قرار دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت شما بعنوان صاحب کارت مسولیت دارید به شعبه مربوطه مراجعه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه شما آگاهی نداشته‌اید فلذا جرمی متوجه شما نمی‌باشد لیکن بایستی نسبت به استرداد وجوه به صاحبانشان اقدام بنمائید.