مشاوره حقوقی رایگان - پنجره همسایه مشرف به اتاق خواب

سلام وقتتون بخیر. ما توی یه کوچه بن‌بست زندگی میکنیم که ته کوچه منزل ماست و یک طبقه هستش ولی اتاقی بالای طبقه اول ساخته شده و همسایه کناری ما دو پنجره دقیق روبه روی خانه ی ما دارد که دید کامل به حیاط و اتاق خواب به صورت مستقیم دارد و قبلا شیشه مات داشتند ولی الان شیشه هارو عوض کردن و از اون شیشه ها داخل دیده نمیشود فقط بیرون مشخصه حکم قضایی این چی هستش؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
به شهرداری مراجعه کنید تا رفع تخلف صورت گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شهرداری مراجعه کنید و اعلام تخلف همسایه را بکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به شهرداری مراجعه نمایید و اعتراض خود را بیان نمایید