مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف

خانه ویلایی ما در کوچه ای بن بست به عرض3 متری واقع هست حیاط و پنچره های خانه ما روبروی حیاط و خانه ویلایی همسایه هست حال همسایه روبرو اقدام به ساخت طبقه دوم بدون مجوز از شهرداری کرده و پنچره ای به اندازه 1×1/5 به حیاط خود که در واقع مشرف به حیاط و پنجره های خانه ما هست کرده . آن شیشه های شفاف حال از ما در خانه خودصلب آسایش کرده و حریم خصوصی ما پایمال شده و به نوعی مزاحمت ایجاد کرده . حال از طریق شهرداری ودادسرا میخواهم پیگیری کنم با چه عنوان و ادله ای اعتراض و پیگیری کنم که حق به حق دار برسد چون ایشان به هیچ صراطی راه نمی آیند .آیا میتوان ایشان را محکوم کرد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به شهرداری شکایت کن بعد اگر شهرداری مانع نشد به دادسرا شکایت کن البته اگر مجوز ندارد اگر مجوز دارد که راه دیگری دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت عدم رعایت اصول معماری وحفظ حقوق شهروندی و مشرفیت به همسایه از طریق شهرداری ونهایتا دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مطمئن هستید که مجوز ندارد به شهرداری اعلام کنید ‌و همینطور شکایت مزاحمت علیه ایشان تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی موقعیت جغرافیایی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شهرداری مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید انشالله حل میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اجرائیات شهرداری مراجعه نمایید تا توسط کارشناس بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شهرداری مراجعه و از طریق کمسیون ماده 100پیگیری کنید