مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

با سلام و خسته نباشید. ما 6 برادر و 4 خواهر هستیم که پدرمان چند ماه پیش به رحمت خدا رفتن، مادرمان و چهار برادر و سه خواهرمان قصد فروش خانه پدریمان را داریم اما دو برادر بزرگترمان و یک خواهرمان مخالفت دارند برای فروش، میخواستم بدونم آیا برای فروش خانه پدری رضایت همه اعضای خانواده لازمه یا فقط رضایت بخشی از فرزندان کافیست؟ ممنون از راهنماییون

پاسخ ها :

علی محمد صادقی جوزانی

علی محمد صادقی جوزانی :

باسلام اگر بعضی ورثه قصد فروش داشته باشند بقیه هم ملزم به فروش هستند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نیازی به رضایت سایرین نیست وشما میتوانید اقدام قضایی بابت فروش ملک انجام دهید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام برای فروش عادی رضایت همه لازم می باشد اما در صورت طرح دعوای فروش ملک مشاع رضایت هیچیک از ورثه لازم نیست

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

رضایت همه ی وراث لازم نیست و هر کدام از وراث میتوانند درخواست انحصار وراثت و فر‌وش یا تقسیم دهند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درخواست تقسیم و فروش خود را تقدیم نمایید مراحل قضایی باید به طور کامل انجام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هیچ کس نمی تواند دیگری را مجبور نماید که سهم خود از ماترک ، را بفروشد مگر با طی مراحل قانونی ،
مبنی بر صدور حکم دستور فروش مال مشاع

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هر یک از وراث می تواند تقاضای فروش نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اگر رضایت نداشته باشید می توانند از طریق دادگاه دادخواست فروش بدهند که این به نفع شما و بقیه نیست و بهتر است با بقیه همکاری کنید