مشاوره حقوقی رایگان - امضا بیسواد 65ساله در فروش نامه

9تاوراثن8تاشون ب زور خواهر بیسواد و 65سالشون خانه پدری فروختن و بادروغ حیله گری از ایشون امضاء گرفتن ایا این فروش نامه قانونی است؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با توجه به اینکه امضا کننده بی سواد بوده احتمال باطل کردن معامله وجود دارد و پاسخ دقیق تر نیازمند بررسی جزئیات آن است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است مگر خلافش ثابت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که تحت اجبار امضا کرده ان. و رضایت نداشته میتوانید دادخواست ابطال فروش نامه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید اجبار را اثبات نماید تا معامله باطل گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات نسبت به سهم خواهر معامله باطل است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصل بر صحت عقود است مگر خلاف ان ثابت شود