مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رد اعسار محکوم علیه

با سلام
من یک چک 300 میلیون تومانی از 2 سال پیش برگشت زده ام. این ماه اجرای حکم صادر شده و طرف اموالش رو جابجاکرده. الان دعوای اعسار داده و گفته راننده آژانس هست و بدبخت هست. شاهد هم آورده. در حالیکه 6 ماه پیش در همین دادگاه اقرار کرده بود که مدیر عامل شرکت خصوصیه و واقعاً هم دارا هست. با توجه به دروغ فاحش او و شاهدانش و اینکه مستندات من همه مربوط به 2 سال پیشه آیا اعسار او پذیرفته می شود؟
آیا اگر اعسار او رد شود و سپس مالی معرفی کند باز هم جلب نمی شود؟
ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

باید بتونید نقل و انتقال اموال رو به دلیل فرار از دین ثابت کنید و آیا الان در اون شرکت کار نیکند ؟
اگر اعسارش رد شود زندان میرود و اگر مالی معرفی کند که معادل بدهیش میباشد خیر زندان نمیرود