مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام و خسته نباشید من مبلغ نه میلیون تومن از یک نفر طلب دارم که بابتش سفته دارم آدرسی ازش ندارم و نمیتونم پیداش کنم تلفنی هم که زنگ میزنم هربار بهانه ای میاره اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطوری سفته هارو به اجرا بزارم و آیا قانونی درمورد سفته هست که بشه بدهکار رو پیدا کرد یا از طریق تلفن همراه ردیابی کرد؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام درصورت امکان میتوانید مالی از بدهکار معرفی و یا جلب سیار بگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شکایت کنید .در خصوص آدرس اگر قاضی دستور دهد ردیابی میکنند