مشاوره حقوقی رایگان - زمان تشخیص اولین رابطه

سلام خسته نباشید من یک ماه پیش با کسی که خواستگارم هست و الان چهارساله با هم هستیم رابطه داشتم برای اولین بار از واژن اما نه درد نه خونریزی نداشتم قبل از یک ماه گذشته هم از مقعد رابطه داشتیم ایشون میگه که من بکارت نداشتم من قبل ایشون با کسی رابطه از مقعد داشتم که به خواست خودم نبوده و اینو برای ایشون گفتم من تا الان دکتر برای تشخیص نوع بکارتم نرفتم و نمیدونم از چه نوع بوده ایا الان برم میشه فهمید از چه نوع بوده یا اینکه فهمید اولین رابطه از واژن کی بوده لطفا کمک کنید با اینکه ایشون هنوز هم پای من موندن اما خیلی دوس دارم بهشون ثابت کنم که غیر اون رابطه ای از واژن نداشتم و باکره بودم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با هم بروید پزشکی قانونی و در خواست گواهی سلامت از قبل و دیر بدهید مشگل حل میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمابه پزشکی قانونی مراجعه نماییدمشخص خواهدشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به پزشک متخصص مراجعه نمایید نوع وتاحدودی زمان مشخص می گردد