مشاوره حقوقی رایگان - سختگیری ازدواج

سلام یه دختر 32 ساله هستم بخاطر سختگیری های پدرم تا کنون نتونستم ازدواج کنم. با توجه به اینکه کلیه هزینه های درس و خوابگاه و ... رو خودم پرداخت میکنم نیاز به اجازه پدر برای ازدواج و زندگی و خروج از کشور دارم؟ اینکه قانونا بالای 28 سال و سابقه بیمه تامین اجتماعی و تحصیلات تکمیلی دارم ازدواج بدون اذن پدر ممکنه؟ ممنونم

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

ازدواج دختر باکره بدون اذن پدر از طریق اجازه ی دادگاه ممکن است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند از نظر مراجع وفقها دختره رشیده نیاز به اذن پدر برای ازدواج ندارد ولیکن قانون فعلا در اینخصوص اذن ولی را اعلام نموده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام دختر باکره بدون اذن پدر از طریق اجازه دادگاه می تواند ازدواج نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید از طریق دادگاه مجوز ازدواج بدون اجازه پدر بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ازدواج اگر باکره هستید اذن پدر لازم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه الزام پدر به تجویز ازدواج کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دختر در صورت دوشیزه بودن ، برای ازدواج نیاز به اذن پدر یا جد پدری خواهد داشت مگر دختر با کره نباشد
و اگر پدر اجازه ازدواج با مرد مورد علاقه را به
دختر نمیدهد دختر باید از طریق مراجع قضایی
دادخواست بدهد و سپس

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر دوشیزه نیستید نیاز به اذن نیست در غیر این صورت تجویز ازدواج را با معرفی فرد مورد نظر از دادگاه تقاضا نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید از طریق دادگاه با معرفی دقیق خواستگار خود اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید دادخواست دهید و خواستگار خود را به دادگاه معرفی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
تکمیلی:
پرسشگر ارجمند
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد، زیرا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.