مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

پای چپم تیر خورده برای جانبازی جواب نمی دهند کمیسیون 120 ارتش ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر کمیسیون تشخیص جانبازی همکاری نمینماید باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام دستگاه متبوع را به تشکیل کمیسیون تشخیص جانبازی بخواهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نماییدد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید درخواست کمیسیون پزشکی دهید ودر صورت عدم انجام در دیوان طرح شکایت نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

مطابق صورتجلسه سانحه به اداره ایثارگران یکان مربوطه مراجعه نمایید پس از تشکیل کمیسیون پزشکی اقدام خواهند نموددرصورت عدم توجه بدوا به فرماندهی لشگرویا فرمانده نیروی زمینی نامه نوشته درخواست رسیدگی نمایید درنهایت باجمع آوری مدارک به دیوان عدالت اداری شکایت کنید ولی اول باید این مراحل طی بشه