مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

باسلام، 4 سال پیش این اتفاق افتاده ایا قابل پیگیری هست؛

دختر دانشجویی به استاد اقای مجرد پیام فرستاده که (بنده با توجه به اینکه 4 ترم دانشجویتان بوده ام بر اساس رفتارهایتان احساس کرده ام بهم علاقه دارید اگر اشتباه نمیکنم میتونید بهم اعتماد کرده و بیان کنید.)

بعدش استاد رفته ابروریزی به راه انداخته و ابروی دانشجو رو پیش اساتید دانشگاه و دانشجوها برده

ایا دادگاه این دستور رو به شخص خاطی خواهد داد که بره دانشگاه و اساتید رو جمع کنه و اعتراف کنه که تهمت زده ؟
همچنین اون دختر میخواد که والدینش از در خواست شکایت با خبر نشوند ( ایا شدنی هست ) ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر صحبت ها حاوی توهین و افترا باشد قابل شکایت می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند حفظ ابروی مومن واجب است واستاد نبایستی چنین عملی را انجام میداده ولیکن. با صلح وسازش قابل حل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات شکایت به جز درد سر فایده ای ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به نظرشکایت هم نمایید،فایده ای ندارد بهتر است سازش نمایید