مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام و خسته نباشید
خدمت شما بزرگوار
ما قطعه زمینی در جاده قایمشهر _فیروزکوه بر جاده اصلی داریم..قصد مجوز برای ساخت ملک داشتم با مراجعه به راه ترابری گفتن صدور پروانه بعد عقب نشینی صادر میشه
چون در حاشیه جاده اصلی قرار دارید 38متر از اکس جاده حریم راه بوده و 15متر نوار تاسیساتی
با این تفاضیل از دادن مجوز ساخت امتناع کردن..
اگر این مقدار عقب نشینی کنم چیزی از ملک باقی نمیمونه چند ساله بلا استفاده مونده ملک.. این مشکلی هست که اکثرا اهالی این منطقه دارن
زمینهای که بلا استفاده بخاطر این قانون مانده...
مگه قانون مدنی ماده 31 و 30
نباس اجرا بشه.. باز قانون عقب نشینی چرا قانونی هست.. حقوق مالک چی پ..

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید عقب نشینی کنید