مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک به اينجانب

با سلام و خسته نباشيد به جامعه وكلا و مشاوران حقوقي زحمتكش ودلسوز ايران زمين
اينجانب در اسفند ماه سال ١٣٩٢ طي قراداد پیش فروش یکدستگاه آپارتمان (در نقشه 152 متر) خریدم و در قولنامه با توافق طرفين قيد كرديم که بالکن یا تراس (كه در نقشه به 24متر) جزء متراژ معامله محاسبه نشود و عين عبارتي كه در قولنامه آمده بود به اين شرح: ضمنا طبق توافق بعمل آمده مبناي متراژ ١٥٢ مترمربع ميباشد كه فروشنده متعهد ميگردد به خريدار تحويل نمايد به غير از متراژ تراس ميباشد و مقرر گرديده كه متراژ تراس به انضمام و اضافه بر متراژ ساختمان درسند قيد و ذكر خواهد شد و طبق رضايت طرفين و توافق طرفين متراژ بنا ١٥٢ متر مربع مورد معامله ميباشد و متراژ تراس در محاسبه متراژ معامله قرار نميگيرد و در قسمتي ديگر قولنامه عبارت فروشنده در ازاي هر روز تأخير نسبت به انتقال سند ٥٠هزار تومان جريمه ميشوند و خلاصه بعد از اتمام ساخت بنا و تحويل آن به من مشخص شد كه متراژ واقعي بنا ١٤٢/٥ متر از ١٥٢ متر و متراژ تراس از 24متر به ١٢متر كمتر مقدار قولنامه بود و اين گفتيم اشكال ندارد و قرار شد كه كم و زياد آنرا باهم دوستانه (چونكه همسايه بود) تسويه كنيم و روز انتقال سند گفتند كه چونكه متراژ بالكن در سند رسمي اومده بايد پولش رو پرداخت كنيد هرچي بهشون ميگم كه اين مورد در قولنامه باهم توافق كرديم قبول نكرد و گفتن كه مواردي كه در مورد تراس در قولنامه آمده جعل بوده و شما (من) با بنگاهدار جعل و تبانی کردید و در سال 1395 فروشنده موضوع جعل رو به طی دادخواستی به دادگاه کیفری اعلام و همزمان اینجانب یک دادخواستی مبنی بر عدم انتقال سند به دادگاه دادم و از طرفی بازپرس کیفری در سه مرحله در فواصل زمانی (چهار سال) موضوع جعل رو به کارشناسان دادگستری یا کارشناسان خط سپردند که اونها هم نتونستند نظر قاطعی بدهد و جدیدا دادگاه یک حکمی داد که دادخواستی که اینجانب به جهت عدم انتقال سند به من را منوط به پیگیری موضوع کیفرخواست میداند. بنده سال 1392و93 اونموقع که پول خرید پیش فروش خانه که باید در مراحل مختلف میداد رو یکجا پرداخت کردم ولی سوال من این است که برای خرید خانه 400میلیون تومان پول دادم درحالی که پول بالکن یا تراس20میلیون تومان و آیا قاضی برای انتقال سند خانه به بنده منوط کرد به پیگیری مسئله بالکن که ارزشش در مقابل پولی که برای خانه دادم هیچه اکنون چه باید کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما پرونده کیفری جعل را پیگیری نمایید تا حکم قطعی را صادر نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.