مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو فک پلاک شده بخاطر چک برگشتی

با درود بر همه خوبان
سوالم را اینطور مطرح میکنم که:
در تاریخ 10 اسفندماه 99 چکی بابت وام خانگی از یک خانم دریافت کردیم که متاسفانه برگشت خورده و اجرائیه کشیدیم و دوبار دادخواست اعسار دادن و هر دو بار رد شد.
اکنون متوجه شدم که یک دستگاه خوروMWM داشته و به اسم خودش بوده و در تاریخ 30 بهمن ماه 99 فروخته.
آیا میشه این خودرو را توقیف کرد؟
سپاسگزارم راهنمایی کامل نمایید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خودرو فروخته شده .اموالی که هم اکنون به نام اوست شناسایی کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر تعویض پلاک نشده بله ولیکن اموال دیگری را از وی توقیف نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اکر تعویض پلاک نشده بله ولیکن اموال دیگری را از وی توقیف نمایید