مشاوره حقوقی رایگان - مشکل فروش خودرو

سلام جناب وکیل راستش حدود 6 سال پیش یه اتومبیل خریدم حدود 13 میلیون 10 تومن نقد بقیش قسطی 500 تومن 500 تومن اما چون وارد نبودم بنام خودم نزدم پلاک و برگ سبز و کارت ماشین بنامم نشده ولی 13 میلیون براش پول دادم الان صاحب سند رو چطوری پیدا کنم تا برگ سبز و پلاک و کارت ماشین رو بنامم کنه اگه میشه راهنماییم کنین ممنون

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود از طریق دادخواست الزام به تنظیم سند اقدام کنید از آنجایی که کد ملی و تاریخ تولد ایشان در برگ سبز قید شده چنانچه ثبت ثنا داشته باشه آدرس فروشنده خودرو مشخص میشه

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
با توجه به مدارکی که در اختیار دارید دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و الزام به تنظیم سند ایشان را مطرح فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ادخواست الزام به فک پلاک خودرو و الزام به تنظیم سند ایشان را مطرح فرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند تنظیم و مطرح کنید