مشاوره حقوقی رایگان - اجاره انباری

سلام، خانه من همکف هست در یک آپارتمان 5 واحده که هیچکدام از طبقات پارکینگ ندارند و فقط من در ابتدای واحدم از داخل کوچه پارکینگ دارم و اصلا با واحدهای دیگه مشاعاتی ندارد، میخواستم بدونم از لحاظ قانونی مشکلی هست که من این قسمت پارکینگ خانه رو جدا اجاره بدهم برای انباری؟ چون 20 متر هم هست

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. برای پارکینگ می توانید اما بنظر میرسد برای انبار نمی توانید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
امکان اجاره به غیر از ساکنین ساختمان وجود ندارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و احترام امکان اجاره به غیر از ساکنین ساختمان وجود ندارد .