مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به وکیل دادگستری

باسلام
بنده میخواهم درمورد یک پرونده حقوقی به وکیل دادگستری وکالت بدهم در تجدیدنظر
موضوع پرونده چک برگشتی است
ولی دو مورد از متن وکالتنامه برایم مبهم است
اولی صلح و سازش
دومی اخذ محکوم به وجوه ایداعی بنام موکل
درمورد اول میخواستم بدونم که وکیل میتونه هرجوری خواست با هر مبلغی سازش کنه با طرف مقابل یانه؟
درمورد دوم هم میخواستم بدونم که من با این (بند) اختیار به وکیل میدم که پول را هر کاری میخواد بکنه مثلا بریزه به حساب شخص دیگه یا پیش خودش نگه داره آیا شدنیه؟
لطفا بنده را آگاه بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بر طبق حدود وکالتنامه وکیل عمل خواهد نمود

ذبيح الله سوري

جناب آقای ذبيح الله سوري :

سلام. وکیل مدافع ، امین می باشد و قطعا رعایت غبطه و مصلحت موکل رو در حدود قانون مبذول می نماید. دریافت وجوه ایداعی به نام موکل هست نه وکیل. قیود منعکس در وکالتنامه ، رویه کاری وکلای محترم هست و نگرانی وجود ندارد. وکیل دادگستری ، خداوند متعال و قانون را همواره بر خود ناظر می داند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود طبق حدود وکالتنامه وکیل عمل خواهد نمود