مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام
من با دختر عمه ام چند وقتی اس ام اس می‌دادیم و البته من نمیخواستم و بعد از ازدواجش چند وقتی خبری ازش نبود تا وقتی ک بهم پیام داد چند بار پیام داد و اصرار داشت ب خانشان بروم و منم چند باری بهانه تراشی کردم ولی چند باری ازم می‌پرسید ک اگ بابات و مامانت خانه نیستن من بیایم خانه شما منم از همه جا بی خبر ولی باز هم بهانه آوردم و نزاشتم و ی روز از اصرار ب خانشان رفتم و من را ب اتاق خواب کشید و در همان حال شوهرش رسید و حالا دو ماه می‌گذرد و بعد از دعوا های بسیار می‌خواهد شکایت کند آیا پیام ها برای رابطه نامشروع دلیل می‌شود و آن روز ک من در خانه آنها بوده ام جرمم چه بوده است و در چ صورت دادگاه دستور پرینت از پیام های من را می‌دهد؟ با تشکر ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در صورت تمایل تماس بگیرید

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .رابطه نا مشروع اولا نیاز به اثبات دارد .و راههای اثبات آن در قانون احصاء شده .مثلا شهادت شهود اقرار .و در خصوص پیامکها بستگی به متن پیامکها دارد .در کل در خصوص رابطه نا مشروع تحقیقات زیاد نمیشود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله پرینت اس ام اس دلیل می باشد برای رابطه نامشروع