مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو بعد از انقضای وکالت نامه

سلام وقت بخیر من پارسال ماشینی رو فروختم و اون شخص هم به یک نفر دیگه فروخت اما نفر سوم در زمان وکالت نامه نرفته پلاک رو فک کنه مهلت هم تموم شده حالا هرچی زنگ میزنه اون شخص نمیاد بهش مجدد وکالت بده شماره منو پیدا کرده میگه تو بیا وکالت بده من برم تعویض پلاک کنم، پلاک منم الان گیر هست، گفتم بگو بیان محضر بگن ادعایی به این ماشین ندارن من میام تعویض پلاک باهات ولی اونا همکاری نمیکنن راه حل اش چیه که هم پلاک من ازاد بشه هم کار این بنده خدا راه بیوفته

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست فک پلاک بدهید پلاک شما از خودرو فک میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادخواست فک وتعویض پلاک تسلیم نمایید