مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین جهت افت قیمت

سلام من بعد از تصادفی که مقصر بودم زیان دیده از من شکایت افت قیمت کرد و جلسه دادرسی از طرف شورا به من ابلاغ شد ولی روز معین خواهان نیومد و قرار نهایی مبنی بر ابطال دادخواست ایشون ابلاغ شد، بعدا تلفنی از شورا از من خواستن که دوباره برم جلسه که من به خاطر رای صادر شده گفتم نمیام تلفنی هم وجاهت قانونی ندارد، حالا ایشون میتونن رو ماشین من شکایت بذارن و ماشین رو توقیف کنن؟ یا باید قبلش رای دادگاه صادر شه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر تامین خواسته اخذ نموده باشد وجز خواستهای خواهان باشد بله

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،اگر قرار تأمین خواسته نسبت به خسارت صادر شود میتواند ماشین را توقیف کند،والا باید رای دادگاه صادر شود.