مشاوره حقوقی رایگان - سلام

با عرض سلام؛ بندە دو سال پیش با آقایی در ورامین مشغول کار بودم ایشان ترەبار ، کاهو ، کلم ، خیار و ... برای عراق میفرستاد و بندە اونجا ترخیص میکردم و میفروختم و پول برای ایشان میفرستادم بعد از سە ماە کار یعنی در برج 2سال1394محصولات اونجا تمام شد و با هم تصویە کردیم. برج 4سال95دوبارە شروع بە کار کردیم هرچی پول می امد برای ایشان میفرستادم برج6 کە تموم شد گفتم بیا بشین با هم حساب کتاب بکنیم هی نیومد. بعد دو ماە دیدم از بندە شکایت کردە ناگفتە نمونە کە هیچ گونە مدرکی هم بین ما نبودە. رفتم دادگاە بە قاضی گفتم من حق العملکار بودە ام و همە پول ایشان رو پرداختەام. ایشان رفتە بود فاکتور و بارنامە هایی آوردە بود کە نە امضای من و نە حتی هیچ کسی روی اونا نبود. بندە با حسابی کە خودم کردە بودم 373میلیون تومان پول برای ایشان فرستادە بودم ولی ایشان از بندە برای 500میلیون شکایت کردە بودند و در اظهاراتشون گفتە بودند 347میلیون از من پول گرفتەاند در حالی کە من 373میلیون رسید بانکی داشتم دادگاە استناد کردە بود بە چندتا پیام توی تلگرام کە حتی بندە یک بار هم بە ایشان نگفتەام بدهکارم. وقتی رای صادر شد بندە بە پرداخت 542میلیون تومان محکوم شدم بدونە احتساب پولهای پرداختی درخواست کارشناس کردم قبول نکردند و دادگاه تجدید نظر هم رای دادگاە بدوی را تایید کرد. الان بندە نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

مشاوره درحال حاضر بي فايده ست و درست نيست چون ظاهرا مدركي نبوده و قانونا راي به ضرر شما صادر شده حتما بايد توسط وكيل پرونده شما مطالعه بشه زود اقدام كنيد وقت اعتراضتون سپري نشه