مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

باسلام و خسته نباشید همسر من حدود 3ماه که ترک منزل نموده و در این مدت هیچ گونه تمایلی برای آشتی نداشته در ضمن من دختری به سن 17 ساله دارم که در این 3ماه خرج و مخارج او هم به عهده من افتاده بعد از اصرار من تصمیم به طلاق توافقی گرفته ایم اگر میشه لطفا من رو راهنمایی کنید که چه مراحلی رو باید طی کنم برای اجرای طلاق؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام .ابتدا جلسات مشاوره را شرکت کنید و سپس پرونده ثبت و تعیین وقت می شود و حکم صادر میگردد.