مشاوره حقوقی رایگان - درمورد وکیل پرونده

سلام. من ضمانت یک زندانی کردم سند گذاشتم و از طرف زندان یک وکیل هم معرفی کردند و از سال 94 تا به امروز کلا پرونده دست وکیل بوده و هست در برج 3/14000 به شماره من زنگ زدند به دادیاری نیابتی رفتم گفتند باید بری کرج طبق قبل به وکیل اطلاع دادم که سند را میخواهند مزایده بگذارند گفت شما نگران نباش و شماره حساب داد برای چندمین بار در این بیکاری یک مبلغی را ریختیم به حساب . از روزی که واریز شدکلا بر همه شماره ها رد تماس می زنه و دفترش هم جمع کرده ولی از طرف دادیاری ابلاغیه امده که سند را به مزایده در تاریخ یاد شده میگذارند...و متهم هم هست و من هم دو سه بار رفتم دادیاری جواب درستی به من ندادند حالا وکیل میگفت شما نباید مستقیم پرونده پی گیری کنید چند بار پیگیر شدم که سند را ازاد کنم گفته تو نگران نباش من بموقع اش میگوم .. و در دادگاه پرونده را به وثیقه گذار یا متهم نمیدهند .. و الان هم که رد تماس می زنه .. یک خانم وکیل محترم و با شخصیتیه ... و من دو بار در مدت که رد تماس میزنه دفتر جا و مکان نداره. لایحه دادم این پرونده وکیل دارد و برای متهم هم هیچ ابلاغیه ای نیامده تماما دست وکیل هست ... خانم وکیل میگه شما نروید دنبال پرونده که کار خراب میشه . صفر تا صدش پرونده دست وکیل بدون وکیل هیچ کاری انجام ندادیم. کجا باید برم چه کار باید بکنم. ازحمات بی دریغ شما عزیزان از راهنمایی شما بی نهایت تشکر قدردان هستیم. باتشکر. ممنون که هستین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید متهم را در اجرا احکام حاضر نمایید ، و درخواست آزادی وثیقه را مطرح نمایید یا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید متهم را در اجرا احکام حاضر نمایید