مشاوره حقوقی رایگان - برداشت وجه غیر مجاز از حساب

درود. از حساب بنده سال94 کارت بانکی بنده گم شده و مبلغ حدود320000000تومان برداشت شده و بحساب 6نفر واریز شده است که اصلاً این افراد را نمی‌شناسم. انها هم مرا نمی‌شناسند.میتوان از طریق شکایت کیفری پولهایم را وصول کنم ... ممنون

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد ولی پیشنهاد می شود حتما از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اعلام ورشکستگی برای تاجر است و در اینصورت درخواست ورشکستگی دهند و باید رضایت بگیرند و الا به علت مقدار زیاد حبس می شوند و اگر هم بخواهند اعسار دهند حداق باید 20 یا 30 درصد آنرا پرداخت نمایند.

یک وکیل

سلام بله شکایت کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح کنید.