مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در واتساپ

سلام وقتتون بخیر
من با یک خانم در واتساپ دعوام شد یسری حرف نامناسب بهشون زدم.. دعوای بسیار بچگانه سر دوستامون بود. هردو زیر 18 سال هستیم. حالا ایشون اومده منو تهدید میکنه که رفتم پلیس فتا ازت شکایت کردم و اونا پیگیری میکنن... به خاطر دعوایی بچگانه شکایت قبول میشه؟ خب اگر اینطوری باشه روزانه هزاران نفر در واتساپ و اینستاگرام باهم دعواشون میشه و میتونن ازهم شکایت کنن...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نفس اقدام شما ملاکه واینکه دعوی بچه گانه بوده موثر نیست مگر انکه ثابت نماید سو نیتی نداشته واظهار ندامت وتوبه کنید

یک وکیل

سلام شکایت فحاشی حکمش جزای نقدی هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت قابل پیگیری خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شکایت توهین را مطرح نماید و بتواند توهین را اثبات نماید شما محکوم خواهید شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
قابل پیگیری میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت اگر مصداق فحاشی یا توهین یا تهدید باشد قابل پیگیری است