مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اقدام به خیار عیب

حدود سه ماه پیش ماشین خریدم 5/9/97 دور رنگ .عقب جلو پلمپ اما عکس این معامله از اب درامد وماشین تصادفی هست
مورخه 16/11/97رسمی به فروشنده اظهار نامه زدم اما قبلش به صورت پیامک به اطلاعش میرساندم که بیا ماشینتو پس بگیر
سوالم اینه آیا مدت زمان خیار عیب جهت دریافت فسخ وارش ازبین نرفته؟ فروشنده میتواند ادعا کند خیار عیب فوریست و همان موقع که فهمیدی چرا اقدام نکردی و حتی یکبار هم اقدام به فروش ماشین داشته ای؟ در صورت این چه کار کنم؟
یا مثلا به قاضی به دروغ بگوید ماشین را قبلش پیش کارشناس برده ای

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام پرینت پیامکها را ضمیمه دادخواست کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام تاریخ اولین اقدام از زمان اطلاع از عیب ملاک است.