مشاوره حقوقی رایگان - ایراد در نقشه ساختمانی

با سلام من مجری یک ساختمان می باشم چند وقت پیش
در مرحله بتن ریزی متوجه شدم ایراد در نقشه وجود دارد ایراد نقشه هم این طور بود که ساختمان پارکینگش مشکل داشت طوری که دارای دو درب ورودی از دو کوچه متفاوت بود واختلاف ارتفاع دو کوچه حدود 60 سانت بود من دستور توقف عملیات ساختمانی را دادم چون در نقشه این اختلاف ارتفاع در نظر گرفته نشده بود اما مالک گفت با تعطیلی کار من دچار ضرر مالی میشوم و از من خواست کار را ادامه دهم و نقشه درست را اجرا کنم و خودش دنبال اصلاح نقشه می رود و من به مهندس طراح یازه زنگ زدم گفت مشکلی نیست و من هم برای اینکه ارتفاع پارکینک جواب دهد یک رمپ از بک کچه اضافه کردم و مشکل دیگر این بود که نقشه این طور بود که با رفتن ماشین ها به داخل پارکینگ پارکینک قفل می شد و به خاطر همین هم پارکینگ را طبقه طبقه ساختم و مشکل پارکینگ را برزرف کردم و جز این راه را دیگری نداشت اما بعد از ساخت متوجه شدم مالک دنبال اصلاح نقشه نرفته من بر سر این اشتباه نامه تخلف ننوشتم الان که به آخر کار رسیدم مهندس ناطر معماری می خواد نامه گزارش تخلف عدم یازگاری نقشه بعنی در مرحله گزارش اول معماری بدهد دیگه نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با توجه به اینکه اولین کار مجری من هم هست خواهشا زود تر جواب دهید

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

در ابتدا شما ميبايست بابت هردستوري كه ميگرفتيد درخواست امر مكتوب و امضا شده ميكرديد.،اگر ميتوانيد هر درخواست و دستوري كه به شما شده را از كارفرما مكتوب و امضا شده تحويل بگيريد اگرنه تنها مدرك شما براي دفاع شهادت شهود است و البته پيگيري قانوني و دفاعيه محكم و مستدل .،