مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام منو همسرم اعتیاد داریم هرکاری هم برای رهای از اعتیاد انجام دادم ولی بی نتیجه بود اخرین راه برام طلاق همسرم رو راضی کردم درخواست طلاق رو دادیم ادامه زندگی واسه منو دوتا پسرم یعنی اخر نابودی قاضی دستور مشاوره رو داده بنظر شما زمان مشاوره چی باید بگم که مشاور تایید کنن که ادامه زندگی امکان نداره لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام قصد خود را برای ترک اعتیاد با مشاور مطرح نمایید وطبق آن درخواست طلاق را مطرح کنید