مشاوره حقوقی رایگان - پرونده سازی توهین به مقدسات درگیری

سلام
بنده هفته پیش تو اتوبان مورد حمله قرار گرفتم چندین ضربه با چاقو خوردیم ولی موتورمو نبردن فقط پلاک رو بردن
بعد از امدم پلیس مارو به جرم شرب خمر و 20جرم دیگه با خونریزی شدید دستگیر و از پذیرش توسط امبولانس جلو گیری کرد
بعد هم پرونده سازی مارو به بیمارستان و دادسرا در نهایت اوین فرستادن
قبل دستگیری پلیس راهور به من چک میزند و من هم در بعد از او میزنم
شاهد فقط پسرخالمه ک اونم مجروحه. بعد افسر کلانتری میاد و با اون جراحت ها مارو میزنه
و ناخواه پشت سر من به دماغ پلیس میخوره ک ادعا میکنه شکسته و شاکیه
من از توی ماشین پلیس تا رسیدن به کلانتری فیلم گرفتم ک پلیس اعتراف میکنه ک مارو زده توهین به گویش لهجه میکنه و نهدید میکنه تو کلانتری تیکه تیکه اید و به خدا فوش مادر میده.میخواستم بدونم مجازاتش چیه و چقدر میتونم با مدارک موجود مانور بدم، از وضعیت خودمون قبل درگیری با پلیس هم عکس دارم کاملا جراحتای شدیدمون مشخصه
ممنون ک وقت گذاشتین❤️

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

دفاع براتون سخته.ولی در هر سورت امکان طرح شکایت هست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید طرح شکایت نمایید