مشاوره حقوقی رایگان - چک

چه خوشبختند کسانی که به پای هم پیر میشوند نه به دست هم!!!!!!:
با سلام و عرض ادب

بنده یک ماشین کشنده فاو شرایطی داشتم فروختم با 36 قسط و کفی با 15 قسط به مبلغ 350 میلیون
خریدار 270 میلیون پرداخت کرده و 80 میلیون از آن را پرداخت نکرده من هم چک 80 میلیون رو برگشت زدم و شکایت کردم الان خریدار میگه من پول ندارم که پرداخت کنم درخواست اعسار کرده
بخدا دارو ندارم همینه مابقی پول رو دادم به شرکام...
پولم از دستم نره خونمو فروختم که خیر سرم ماشین بخرم که با شرکام کار کنم که از هم جدا شدیم. الان چک خودم در شرکت لیزینگ هست و خریدار هم ماشینو فروخته میگه پول ندارم
تازه شکایت الزام به ایفای تعهد هم کرده که وکالت یا سند هم براش انجام بدم در صورتی که در قولنامه خودش نوشته که فروشنده موظف است بعد از پایان اقساط سند را به نام خریدار یا هرکسی که او معرفی کند بزند
حالا خریدار که من ماشین بهش دادم خودش بنگاه ماشین سنگین هم دارد و خودش قولنامه رو نوشته حتی چک رو هم با تاریخ به خط خودش هست
کل حساب هاشم صفر کرده شغلش هم معلم هست ....
ماشین هم فروخته ولی معلوم نیست با پولش چکار کرده..

در ضمن هنوز وکالت بهش ندادم که بعدا سند کنه اونم همین جوری فروخته...
درخواست توقیف ماشین هم گرفتم دادم به راهنمایی و رانندگی

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام،.براي توقيف اموال اقدام كنيد ...بايد بدونم شكايت تو چه مرحله اي هست و تا كجا پيش رفتيد تا كامل راهنماييتون كنم