مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید
چک صادر شده اما در موعود مشخص شده پول در حسابم نبوده و با صاحب چک توافق کردم که نصف مبلغ را به حساب ایشان بریزم و نصف دیگر 3 ماه بعد و چک تحویل بدهد
من طبق توافق عمل کردم اما صاحب چک منکر پرداخت شده و خواستار دریافت دوباره مبلغ چک را دارد
من هم پرینت حساب و هم یک شاهد که نصف مبلغ توسط آن واریز شده دارم
لطفا اگه می‌شود راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما اشتباه کردید که در قالب قرارداد نبردید می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با ارائه این مدارک در صورت دادخواست مطالبه وجه چک دفاع کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

وجود اصل چک در ید دارنده دلیل بر مدیونیت شماست