مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات در ساختمان

من ساکن آپارتمان 7 طبقه 40 واحدی هستم که طبقه 6 زندگی میکنم طبقه 7 دارای یک حیاط که جزو مشاع ساختمان هست ولی در اختیار و مورد استفاده طبقه 7 می باشد که از راه آب این حیاط به سقف حمام منزل من آب میدهد هیأت مدیره ساختمان میگه تعمیرات با صاحب واحد هست و صاحب واحد میگه هزینش با ساختمان هست در کل من باید به کجا شکایت کنم و از دست چه کسی باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حق تعمیر لوله های اختصاصی با مالک آن است می توانید شکایت نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هزینه های لوله اختصاصی با مالک است لوله های مشاع با کل مالکین
با تامین دلیل از طریق شورا پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با اخذ تامین وجلب نظر کارشناس مشخص خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تلفنی با من علی اصغر نادری تماس بگیرید