مشاوره حقوقی رایگان - خرابی در پارکینگ مجزا از در ورود و خروج

آپارتمان 8 واحدی که دو واحد پارکینگ ندارند و ساختمان دارای دو درب هست یکی برای پارکینگ ویکی برای ماشین. حالا هزینه خرابی کنترلر در پارکینگ با چه واحدهایی هست.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از مشاعات باشد با همه ساکنین . گرنه با کسی که پارکینگ دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً درب پارکینگ جز مشاعات است و هزینه آن بر عهده کلیه مالکین ولیکن آنچه بر عدل و انصاف نزدیک است آن است که افرادی که فاقد پارکینگ هستند نباید هزینه آن را پرداخت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
واحدهایی که پارکینگ ندارد نباید هزینه ای پرداخت کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اشخاصی که پارکینگ ندارند می توانند از فضای بارکین استفاده کنند انباری که دارند از هزینه تعمیر آن نیز با تمام مالکین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه تعمیرات درب پارکینگ
، بر عهده تمام مالکان به صورت مساوی خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با کلیه مالکین می باشد هرچند امکان توافق غیر از این می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

هزینه مشاعات بر عهده کلیه مالکین است
چرا که درب پارکینگ جز مشاعات است
و بطور قطع هر واحد در زمان جابجایی وسایل بطور قطع از ورودی پارکینگ قطعا" استفاده خواهد نمود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درست است که پارکینگ جز مشاعات هست و هزینه آن بر عهده تمام مالکین می‌باشد اما اگر برخی از ساکنین از این در برای رفت و آمد استفاده نمی‌کنند پس هزینه بر عهده کسانی است که پارکینگ دارندودراثر استفاده ورفت آمد آنها این خرابی ایجاد شده

یک وکیل

با کلیه واحدهایی که پارکینگ دارند

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

اگر جز مشاعات محسوب شود همگی ساکنین باید به مساوی پرداخت کنند یا توافقی پرداخت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا یا بر عهده تمام مالکین است یا طبق توافق مالکین هزینه ها تقسین می شود . عرفا واحدهایی که پارکینگ ندارند هزینه کمتری پرداخت می کنند .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که مشاع می باشد با تمامی ساکنین می باشد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
هزينه با کلیه مالکین می باشد هرچند كه امکان توافق خلاف این امرامكان پذير است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با كليه واحدها و بطور مشاع است
مگر اينكه پاركينگ استفاده اختصاصي شود
دكتر امين اميني زارع

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورتیکه صرفا جهت ورود و خروج خودروها استفاده می شود به عهده ی مالکین پارکینگ در غیر اینصورت به عهده‌ی تمام مالکین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درب پارکینگ جز مشاعات است و هزینه آن بر عهده کلیه مالکین است