مشاوره حقوقی رایگان - خسارت در اثر نشتی عایق پشت بام

سلام
اگه در اثر نشتی عایق پشت بام ، به سقف و دیوارهای واحد زیرین خسارت وارد بشه ، هزینه بازسازی و رفع خسارت برعهده همه ساکنین ساختمان هست یا فقط هزینه عایق کاری پشت بام مشترکه و هزینه تعمیرات داخل واحد به عهده مالک آن واحد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود . اما اگر جز مشاعات باشد با همه ساکنین است . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه پشت بام برعهده تمام مالکین است
هزینه داخل منزل نیز بر عهده تمام مالکین است مگر اینکه مالک سهل انگاری کرده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
هزینه پشت بام برعهده تمام مالکین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تمام هزینه ها بر عهده تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی خواهد بود

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر در عایق کاری ، کسی مرتکب تقصی رو کوتاهی شده باشد ، جبران خسارت با اوست.وگرنه هزینه ها بر عهده همه میباشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه عایق کاری پشت بام با همه مالکین است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه تعمیر وعایق کاری پشت بام بر عهده کلیه مالکین خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برعهده کلیه مالکین می باشد