مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر برای بار دوم

سلام بنده دیشب برای بار دوم بعلت شرب خمر توسط راهنمایی رانندگی دستگیر شدم
خودرو در پارکینگ متوقف و من ازاد شدم بعلت اینکه خودرو بنام خواهرم بود و در کلانتری ضمانت کرد حالا میخوام ببینم چه موقعی باید به دادسرای ارشاد مراجعه کنم و اینکه حکمم چی میشه من تو اظهارات خوردن مشروب رو انکار کردم اما تستم 0/105 بود و اینکه چون دفعه قبلی عفو خوردم احتمالا شلاق میزنن حد میزنن یا تعزیری خواهد بود و در اخر اینکه ایا ازادی خودرو بعد 21روز ارتباطی به اجرای حکم من دارد یا نه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
احتمالا شلاق حدی است