مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ قرارداد در صورت نپرداخت پول توسط خریدار

سلام. من در سال 92 یک واحد آپارتمانی رو فروختم و در قرارداد ذکر شده که اگر کسی خواست قرارداد رو فسخ کنه باید مبلغ 7 میلیون تومان جریمه بپردازه. خریدار هم دو سوم پول خرید خونه رو داده و بقیه پول رو نمیده. البته در قرارداد نیومده که اگر کسی تعهداتش رو عمل نکرد طرف مقابل میتونه فسخ قرارداد کنه. با توجه به اینکه خونه رو به دلیل مشکلات مالی قسطی فروختم خیلی ضرر کردم. با این شرایط آیا من میتونم به دلیل اینکه خریدار بقیه پول رو نمیده درخواست فسخ قرارداد کنم؟ من حاضرم اون 7 میلیون جریمه رو بپردازم و عین پول پرداختی رو به خریدار برگردونم.
ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ملک در تملک خریدار است ؟
دادخواست مطالبه وجه برای مابقی وجه ثمن معامله نمایید
ثانیا اگر راصی به فسخ میباشید ابتدا اظهارنامه ایی برایش بفزستید سپس فسخ نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامیتوانید دعوای مطالبه ثمن راازخریدارنمایید واگرحاضربه پرداخت نشد میتوانید فسخ کنید ابتدابه ساکن نمی توانید فسخ کنید