مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع

با عرض سلام:
اگر فردی با اداره برق تماس گرفته و گزارش دهد که یک فرد دیگری استفاده غیر مجاز از برق مینماید بطوری که ماموران اداره برق هنگام مراجعه نتوانند انشعاب غیر مجاز را پیدا کنند یا قبل از مراجعه آنان شخص انشعاب را جمع آوری کرده باشد و خلاصه انشعاب غیر مجازی کشف نشود آیا صاحبخانه میتواند از اداره برق شکایت بکند؟ آیا اداره برق فرد گزارش دهنده را به دادگاه معرفی میکند؟ جرم فردی که گزارش کرده چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شاید بتوان بعنوان افترا علیه شخصی که چنین گزارشی را داده ومشخص شود که چنین استفاده غیر مجاز وجود نداشته شکایت نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام از اداره برق خیر نمی تواند شکایت نماید
و فرد گزارش دهنده هم مرتکب هیچ جرمی نشده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحت شرایطی امکانپذیر است جهت بررسی بیشتر و پاسخ دقیق تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله شکایت کنید چرا به دنبال شناسایی سرقت برق بودید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جرمی مرتکب نشده است