مشاوره حقوقی رایگان - دفعات مجاز اعتراض به اعسار از پرداخت محکوم به

سلام و وقت بخیر. بنده پرونده ای دارم که در آن محکوم علیه به پرداخت بدهی خود، محکوم شده اند، متاسفانه ایشان پس از گذشت دو سال از روند دادگستری و صدور رای قطعی، اعسار از پرداخت زده اند که رد شده و مجدد اعتراض زده اند، حال چند دفعه دیگر می توانند اعتراض به رد اعسارشان بزنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورت عدم موافقت اعسار شما می توانید درخواست جلب نمایید. محدودیتی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هر زمان که در وضع مالی محکوم علیه تغییری ایجاد بشود محکوم میتواند دادخواست اعسار بدهد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

برای باردوم یا هر چند باز دیگر باید مدارک بیاورد که تغییری در وضعیت مالی او ایجاد شده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

لازم است یک بازه زمانی عرفی که موجب تغییر وضعیت مالی میشود رعایت شود در دادخواست مجدد اعسار

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
محدویت ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،مهم این است که تا زمانی که رد شده می توانید حکم جلبش را بگیرید و دلایل باید برای اعسار قوی باشد والا رد خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید حکم جلب بگیرید چون اعسار امری است حادث و قابل طرح بدون محدودیت و فقط در صورت تغییر در وضعیت مالی وی پذیرش می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اعسار مشمول امر قضاوت شده نیست ومیتواند مجددا اعسار بزند