مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف حساب بانکی

سلام، شاکی داشتم که حساب حقوقیم رو توقیف نمود و در دادگاه شورای حل اختلاف بصورت مصالحه قرار شد مبلغ مورد ادعای ایشان را بپردازم و کل مبلغ رو به حساب دادگستری پرداخت نمودم تا ایشان رضایت داده و رفع توقیف حساب شود. اما با گذشت چند ماه ایشان نه رضایت دادند و نه وجه رو از دادگستری دریافت نمودند و با تماسها و اعلام ازطریق پیام کوتاه باز حاضر به رضایت نیستند، بنده باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

وقتي در مرجع قانوني مصالحه تنظيم شده حق با شماست پيگيري كنيد