مشاوره حقوقی رایگان - سابقه و سوء پیشینه

سلام خسته نباشین من حدود یکسال پیش ی پرونده مزاحمت تلگرام داشتم که یه شاکی داشتم بعد از رفتن چند جلسه دادگاه حکم صادر کرد 13 ماه زندانی و 2 میلیون جریمه بعد اعتراض گذاشتیم وهم زمان رضایتم گرفتیم پرونده رفت تجدید نظر با توجه به رضایت حکم عوض شد و تبدیل شد به یک میلیون تومان جریمه نقدی الان میخواستم بدونم سابقم چجوریه چون جدیدا یه پرونده با مشروب باز شده برام میخواستم بدونم الان بگم سابقه از قبل ندارم یا اگه بگم سابقه ندارم تو سیستم اسمم درمیاد برا اون پرونده قبلی وقاضی شاکی میشه چجوریه جریان راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوابق شما در سامانه ای که در اختیار دادگستری است ثبت شده است.